interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Bazeni i saune broj 11

Bazeni i saune broj 11
Proljeće je već tradicionalno godišnje doba kada započinju radovi renoviranja ili gradnje bazena. Kako je vrijeme sve ljepše i ljepše, vrijeme je za vrtne dodatke i uređen bazenski okoliš koji će vam ljeti učiniti boravak ugodnijim i veselijim, osobito ako se odlučite za održavanje ludih vrtnih i bazenskih zabava i tuluma. Stoga smo ovaj broj posvetili svemu što ide uz to – bazenskim pokrovima, vrstama vanjskih bazene, vrtnim tuševima, rasvjeti i ulaznim stepenicama u bazen.

21.04.2010.

Izabela Galović Ninić, dipl. ing. arh.

0

Zdravlje je ono što većinu ljudi danas stavlja u pokret: čak i najveći konformisti morali su u međuvremenu uvidjeti da se dobar osjećaj ne može isključivo koncentrirati oko pasivnih wellness tretmana. Aktivan wellness sve više se traži: kretanje, zdrava prehrana i opuštanje. Koji su noviteti s tog područja, pročitajte u proljetnom broju magazina Bazeni&saune. Osim toga donosimo informativan članak o biosaunama – za sve one koji ne podnašaju visoke temperature klasičnih finskih sauna, takve saune su idealno rješenje.

Novi broj magazina „Bazeni&saune“ potražite na svim kioscima, a više informacija na www.mbi.hr

 

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se