interijer

NAMJEŠTAJ I OPREMA

OBAVIJESTI

Kuhinja za 21. stoljeće!

Kuhinja za 21. stoljeće!
Dizajn i opremanje kuhinje jedno su od najvažnijih procesa u opremanju svakog doma, jer je kuhinja prostor u kome funkcionalnost najviše dolazi do izražaja. Ukoliko su zadovoljeni i estetski zahtjevi pojedinca, rad u kuhinji postaje pravi užitak. Sve ostalo prelazi u pravu komociju i luksuz, kada kuhinja postaje puno više od prostora za rad.

06.04.2008.

interijerNET.hr

0

Sve kompleksniji zahtjevi tržišta, u skladu sa suvremenim načinom života nameću i nove standarde u opremanju kuhinja, koje tvrtka Nika dizajn d.o.o. više nego uspješno prati!

Predstavljamo kuhinju tvrtke Nika dizajn d.o.o. koja nas je oduševila svojom funkcionalnošću, ljepotom i luksuzom!

Fronte kuhinje su izvedene od medijapana (visoki sjaj). KUHINJA se sastoji od četiri vertikalne kolone po 0,60 cm - ukupno 2,40 cm širine u koje su ugrađeni: ostava, hladnjak, pećnica koja se sama čisti (svakako ju preporučuju!), ugradbeni caffe aparat (za sve koji žele i nešto luksuza), ugradbena mikrovalna pećnica te ugradbeni televizor za kuhinje. TV može rotirati do 170 stupnjeva lijevo desno i prilagoditi se pogledu sa svih strana.

Konzumna ploha je izvedena kao otok 1,70 cm širine i 1,00 m dubine, visina 0,93 cm, a smještaj stolica omogućuje nesmetano gledanje TV-a uz jelo.
S unutarnje strane konzumne plohe su smještene 4 duboke ladice u koje se može smjestiti kompletno posuđe i pribor za čišćenje pa gotovo da i nema potrebe za gornjim elementima. Trenutno je u otok ugrađen sudoper.
Sastavni dio kuhinje je i mali dodatni element na kotačićima, koji je potpuno samostalan i može se privući gdje god je potreban u kuhinji. Bočne strane su izvedene od medijapana, a fronte i strop od iverala visokog sjaja. Sastoji se ladice u kojoj je trenutno smještena ugradbena mesoreznica i vrata ispod kojih je ugrađena kanta za smeće.


Od aparata koji su ugrađeni u kuhinju postoji i indukcijska ploča za kuhanje (kuhanje je brže nego na plinu, manja je potrošnja struje, a posebno ju preporučuju za sve obitelji sa malom djecom- i za vrijeme kuhanja nemoguće je opeći se). Ovakva ploča zahtjeva suđe za indukcijsko kuhanje, ili posuđe od metala koje privlači magnet.
Ovakva koncepcija kuhinje pogodna je za velike prostore, zbog luksuza koji nudi, ali isto tako i za male, jer nudi bogatstvo sadržaja na malom prostoru.
Svi aparati su Electrolux-ovi.



U Nika dizajn-u se može kupiti sva bijela tehnika od Electrolux-a, Whirpool-a, Simens-a, Faber-a, Smeg-a, Končara, Zanussi-a, AEG-a, Tek-e.

Kuhinja je trenutno na akciji. Cijena drvenog dijela ove kuhinje je 22.000,00 kuna, a aparati i praonik nisu u cijeni.


NIKA DIZAJN D.O.O.
Nemčićeva 8 (izložbeni salon)
Zagreb
www.nika-dizajn.hr

PROJEKTIRANJE I SAVJETOVANJE

Portal interijerNET.hr koristi cookies (kolačiće) za prikazivanje stranica. Nastavkom pregleda ovih stranica pristajete na to da ih koristimo. Ukoliko to ne želite, postavke možete promijeniti u svojem pregledniku. Za nastavak kliknite gumb "Slažem se".

Slažem se